Op 28/06 zijn we van 12:00 tot 17:00 telefonisch niet bereikbaar. Snel een offerte? klik hier. Dringende interventie nodig? Ontvang snel hulp door naar storing@favorcool.be te sturen.

Monoblock airco aanschaffen?

Bent u op zoek naar een monoblock airco voor uw huis of kantoor? Het kiezen van de juiste monoblock airco is niet altijd eenvoudig. Maar geen zorgen, met de AircoWijzer van FavorCool vindt u eenvoudig wat u zoekt! Ontdek met onze tool de monoblock airco die perfect past bij uw wensen en budget, zonder verborgen kosten. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte monoblock airco, ideaal voor uw ruimte en afgestemd op uw technische eisen.

Doe de gratis AircoWijzer

En ontvang:

Arrow

Vrijblijvend en binnen 1 minuut geregeld

Bent u op zoek naar een monoblock airco voor uw huis of kantoor? Het kiezen van de juiste monoblock airco is niet altijd eenvoudig. Maar geen zorgen, met de AircoWijzer van FavorCool vindt u eenvoudig wat u zoekt! Ontdek met onze tool de monoblock airco die perfect past bij uw wensen en budget, zonder verborgen kosten. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte monoblock airco, ideaal voor uw ruimte en afgestemd op uw technische eisen.

airco LG DUALCOOL Standaard Plus+

Energiezuinige airconditioning

Hoog comfort, laag verbruik

Regel thuis, op kantoor of eender waar je eigen klimaat met onze energiezuinige airco’s. Vandaag doen ze méér dan koelen alleen. Qua design zijn ze enorm geëvolueerd, zodat ze een plek verdienen binnen elke ruimte. En er zijn oplossingen voor elke woon- of werksituatie: de klassieke (multi)split systemen met buitenunit, mobiele airco’s en monobloc airco’s zonder buitenunit.
 • Verkoeling tijdens de zomer
 • Warmte tijdens de koudere maanden
 • Gerichte temperatuurregeling van één of meerdere ruimtes
 • Gefilterde en zuivere lucht
 • Gezonder binnenklimaat en ideale luchtvochtigheid
 • Besparing op je verwarmingsfactuur
applicatie voor bedienen LG airco
Onze verschillende modellen

Stijlvol verkoelen en verwarmen

Flexibele airco oplossingen voor elke woning.

Single of multisplit airco’s met buitenunit

De meest gangbare systemen zijn nog altijd de airco’s met binnen- en buitenunit. Op 1 buitenunit kan je 1 ruimte (single split) of meerdere ruimtes (multi split) koppelen. Maar je kan altijd het klimaat en de temperatuur in één ruimte afzonderlijk regelen. Deze klassiekers plaatsen we nog altijd het vaakst: ze zijn robuust, zéér krachtig en gaan minstens 20 jaar mee. Qua design zijn de binnenunits zo geëvolueerd dat ze vandaag zelfs trendy zijn.

Warmtepompen met toonaangevend energierendement

Warmtepompen zijn een uitstekend alternatief voor de klassieke verwarmingsinstallaties op stookolie en aardgas. Een warmtepomp haalt 75% van zijn energie uit de natuur, de overige 25% uit elektriciteit. Hierdoor doe je niet alleen een goede zaak voor je portefeuille, maar ook voor het milieu dankzij een lagere CO2-uitstoot. In combinatie met zonnepanelen kan je zelfs (bijna) gratis je woning koelen of verwarmen.

Monoblock airco’s zonder buitenunit

Bijna onzichtbaar, krachtig, stil en ruimtebesparend. Zo kan je deze generatie airco’s perfect samenvatten. Onze monoblock airco’s zonder buitenunit bieden eersteklas koeling en bijverwarming. Ze verlagen daarbij het energieverbruik aanzienlijk via de ingebouwde warmtepomp. Zo moet je niet inboeten aan het esthetisch aspect van de woning.

Mobiele airco’s

Onze mobiele airco’s verplaats je makkelijk van de ene kamer naar de andere. Je gaat slechts in 2 stappen naar een ideaal binnenklimaat: steek de stekker in het stopcontact en creëer een opening voor de afvoer van de lucht, vaak via een raam of deur. De nieuwe toestellen zijn niet alleen energiezuinig, ze zijn ook in staat om de ruimte te koelen én te verwarmen.
 • Meer dan 14 jaar ervaring
 • Jaarlijks 2000+ airco installaties
 • Van airco installatie tot onderhoud
 • Verdeler van kwalitatieve aircosystemen
 • 15+ installateurs doorheen vlaanderen
installateur
pretitle

Airco prijs

De prijs van een airco is afhankelijk van meerdere factoren en wordt altijd op maat gemaakt. Dit zorgt ervoor dat u als klant precies weet wat u betaalt, zonder onverwachte kosten achteraf. Onze deskundige adviseurs beoordelen tijdens het adviesgesprek uw specifieke situatie. Zij kijken naar de optimale plaats voor de binnen- en buitenunit, hoe de koelleidingen moeten lopen, en of uw stroompunt geschikt is. Ook de materialen van uw woning spelen een rol, zoals hout, roofing, epdm, baksteen of beton, voor eventuele boringen.

pretitle

De installatie

Bij FavorCool zorgen wij ervoor dat uw airco-installatie naadloos en vlot verloopt. Dit is mogelijk omdat alle belangrijke details al zijn vastgesteld tijdens het voorafgaande adviesgesprek. Onze installateurs komen voorbereid met een duidelijk plan voor de plaatsing van zowel de binnen- als buitenunit, het verloop van de koelleidingen, en de aansluiting op het stroomnet. Deze grondige voorbereiding maakt dat veel van onze installaties binnen één dag worden voltooid. U kunt dus snel genieten van uw nieuwe airco, met de zekerheid dat alles vakkundig en volgens afspraak wordt uitgevoerd.

worker builder installing air conditioner ventilat H9X49HH