Van 21/12 t.e.m. 02/01 zijn we telefonisch niet bereikbaar. Dringende interventie nodig? Stuur naar storing@favorcool.be en we helpen je snel verder. Bedankt voor je begrip en fijne feestdagen!

Daikin

Daikin Stylish

FTXA-AW/BS/BT/BB

Stylish is geïnspireerd door zijn voorgangers, Daikin Emura en Ururu Sarara. Dit model won de Good Design Award voor zijn innovatieve vormgeving en functionele mogelijkheden. Met deze prijs krijgt Stylish ook erkenning als de nieuwe norm inzake comfort en energie-efficiëntie in de HVAC-R industrie.

DAIKIN STYLISH Blackwood binnenunit foto5

Eigenschappen

  • +Past in ieder interieur: compact, stijlvol en functioneel ontwerp. Is verkrijgbaar in 4 kleuren.
  • +Het Coanda-effect optimaliseert de luchtstroom, voor een comfortabel binnenklimaat. Dankzij de speciaal ontwerpen lamellen, zorgt de gerichte luchtstroom voor een betere luchtverdeling in het hele vertrek.
  • +Bijna onhoorbaar: de unit werkt zo stil, dat je vergeet dat hij er is.
  • +De Flash-streamer maakt gebruik van elektronen om chemische reacties met deeltjes in de lucht te activeren, om allergenen af te breken, zoals pollen en schimmels en storende geuren te verwijderen om een betere, meer zuivere lucht te leveren.
  • +Spraakbediening via Amazon Alexa of Google Assistant om de belangrijkste functies te bedienen, zoals setpunt, bedrijfsmodus, ventilatorsnelheid, enz.

Beknopte specificaties

Beschikbare koelcapaciteiten (Nom.) (kW)
2,0 - 2,5 - 3,4 - 4,2 - 5,0
Energieklasse
A+++
Jaarlijks verbruik koelen
80 (2kW model)
Geluidsdrukniveau koelen
Hoog/Laag/Fluisterstil (dBA)
39/25/19
Afmetingen (cm)
55 (H) x 76,5 (B) x 28,5 (D)
App voor besturing
Daikin Residential Controller

Productvideo