Van 21/12 t.e.m. 02/01 zijn we telefonisch niet bereikbaar. Dringende interventie nodig? Stuur naar storing@favorcool.be en we helpen je snel verder. Bedankt voor je begrip en fijne feestdagen!

Expert in duurzame klimaatregeling

Ervaring, flexibiliteit, klantgerichtheid én betaalbaarheid. Dat is waar FavorCool voor staat. En ja, je mag daar een tikkeltje eigenzinnigheid aan toevoegen. Het is door die eigenzinnigheid dat we jou vandaag oplossingen kunnen voorstellen die je nergens anders vindt. Het leidt ons naar nieuwe technologieën en toepassingen, zoals onze monoblocs, die we grondig voor je uittesten alvorens ze op te nemen binnen ons aanbod.

Uitblinken in kwaliteit én prijs

FavorCool, dat is een team van 40+ medewerkers die samen zorgen voor het perfecte binnenklimaat in jouw woonst. En dat gaat verder dan alleen maar het verwarmen of het koelen. Onze aandacht gaat ook naar een perfecte luchtvochtigheid en luchtkwaliteit.

daikin perfera afb1

Nieuwe vestiging in Bree

Vanuit onze nieuwe vestiging in Bree zorgen we over gans België voor zowel het plaatsen als het onderhoud en herstelling van nieuwe of bestaande installaties: warmtepompen, airconditioning en monoblocks. Telkens gaan we met jou op zoek naar de juiste oplossing, rekening houdend met een maximaal rendement en jouw gebruiksgemak. En ook esthetiek speelt een belangrijke rol: vandaag zijn er veel meer keuzemogelijkheden om binnenunits perfect te laten opgaan in jouw interieur. Vraag zeker ook naar onze design oplossingen.

Showroom te Aartselaar

Gelegen in het hart van Aartselaar, nodigen wij je uit in onze moderne showroom, waar comfort en technologie samenkomen. Onze showroom in Aartselaar is meer dan alleen een plek om onze producten te bekijken. Het is een ervaringsruimte waar je zelf de kwaliteit en het comfort van onze oplossingen kunt beleven. Ons deskundige team staat klaar om je persoonlijk te adviseren en de perfecte oplossing voor jouw huis of bedrijf te vinden, altijd rekening houdend met jouw specifieke behoeften en budget.

  • Meer dan 14 jaar ervaring
  • Jaarlijks 2000+ airco installaties
  • Van airco installatie tot onderhoud
  • Verdeler van kwalitatieve aircosystemen
  • 15+ installateurs doorheen vlaanderen