Expert in duurzame klimaatregeling

Ervaring, flexibiliteit, klantgerichtheid én betaalbaarheid. Dat is waar Favor Cool voor staat. En ja, je mag daar een tikkeltje eigenzinnigheid aan toevoegen. Het is door die eigenzinnigheid dat we jou vandaag oplossingen kunnen voorstellen die je nergens anders vindt. Het leidt ons naar nieuwe technologieën en toepassingen, zoals onze monoblocs, die we grondig voor je uittesten alvorens ze op te nemen binnen ons aanbod.

Uitblinken in kwaliteit én prijs

Favor Cool, dat is een team van 15 medewerkers die samen zorgen voor het perfecte binnenklimaat in jouw woonst. En dat gaat verder dan alleen maar het verwarmen of het koelen. Onze aandacht gaat ook naar een perfecte luchtvochtigheid en luchtkwaliteit. Daarnaast hebben we met Smartcharge ook een apart merk van laadpalen voor hybride of elektrische voertuigen én thuisbatterijen om je zelfverbruik te optimaliseren.
daikin perfera afb1

Nieuwe vestiging in Dilsen-Stokkem

Vanuit onze nieuwe vestiging in Lanklaar zorgen we over gans België voor zowel het plaatsen als het onderhoud en herstelling van nieuwe of bestaande installaties: warmtepompen, airconditioning en monoblocks. Telkens gaan we met jou op zoek naar de juiste oplossing, rekening houdend met een maximaal rendement en jouw gebruiksgemak. En ook esthetiek speelt een belangrijke rol: vandaag zijn er veel meer keuzemogelijkheden om binnenunits perfect te laten opgaan in jouw interieur. Vraag zeker ook naar onze design oplossingen.

  • Meer dan 14 jaar ervaring
  • Jaarlijks 2000+ airco installaties
  • Van airco installatie tot onderhoud
  • Verdeler van kwalitatieve aircosystemen
  • 15+ installateurs doorheen vlaanderen

Bereken vrijblijvend jouw airco-oplossing.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Voor welk pand zoek je een airco?
In hoeveel kamers wil je airco?
Voor welk pand zoek je een airco?
Wat zijn de oppervlaktes van de kamers?
Wat zijn de hoogtes van de plafonds?
Is het huis goed geïsoleerd?
Jouw gegevens

Meer dan 3 airco's? We komen graag vrijblijvend bij je langs om een gratis offerte op te maken. Laat hieronder jouw gegevens achter en we contacteren je zo snel mogelijk!

Een commerciële airco-oplossing is steeds maatwerk. We komen graag vrijblijvend bij je langs om een gratis offerte op te maken. Laat hieronder jouw gegevens achter en we contacteren je zo snel mogelijk!

Favor Cool logo wit
Locatie

Ondernemerspark 36, 3650 Dilsen-Stokkem

mascotte pinguin favor cool
Telefoonnummer

+32 89 39 19 90

E-mailadres

offerte@favor-cool.be

Openingsuren

Ma-Za: 08:00 - 18:00

Volg ons

Blijf op de hoogte van al onze acties en realisaties.

© 2022 FavorCool – Webdesign Ondernemingscoach