Van 21/12 t.e.m. 02/01 zijn we telefonisch niet bereikbaar. Dringende interventie nodig? Stuur naar storing@favorcool.be en we helpen je snel verder. Bedankt voor je begrip en fijne feestdagen!

airco LG DUALCOOL Standaard Plus+

Energiezuinige airconditioning

Hoog comfort, laag verbruik

Regel thuis, op kantoor of eender waar je eigen klimaat met onze energiezuinige airco’s. Vandaag doen ze méér dan koelen alleen. Qua design zijn ze enorm geëvolueerd, zodat ze een plek verdienen binnen elke ruimte. En er zijn oplossingen voor elke woon- of werksituatie: de klassieke (multi)split systemen met buitenunit, mobiele airco’s en monobloc airco’s zonder buitenunit.
 • Verkoeling tijdens de zomer
 • Warmte tijdens de koudere maanden
 • Gerichte temperatuurregeling van één of meerdere ruimtes
 • Gefilterde en zuivere lucht
 • Gezonder binnenklimaat en ideale luchtvochtigheid
 • Besparing op je verwarmingsfactuur
applicatie voor bedienen LG airco
Onze verschillende modellen

Stijlvol verkoelen en verwarmen

Flexibele airco oplossingen voor elke woning.

Single of multisplit airco’s met buitenunit

De meest gangbare systemen zijn nog altijd de airco’s met binnen- en buitenunit. Op 1 buitenunit kan je 1 ruimte (single split) of meerdere ruimtes (multi split) koppelen. Maar je kan altijd het klimaat en de temperatuur in één ruimte afzonderlijk regelen. Deze klassiekers plaatsen we nog altijd het vaakst: ze zijn robuust, zéér krachtig en gaan minstens 20 jaar mee. Qua design zijn de binnenunits zo geëvolueerd dat ze vandaag zelfs trendy zijn.

Warmtepompen met toonaangevend energierendement

Warmtepompen zijn een uitstekend alternatief voor de klassieke verwarmingsinstallaties op stookolie en aardgas. Een warmtepomp haalt 75% van zijn energie uit de natuur, de overige 25% uit elektriciteit. Hierdoor doe je niet alleen een goede zaak voor je portefeuille, maar ook voor het milieu dankzij een lagere CO2-uitstoot. In combinatie met zonnepanelen kan je zelfs (bijna) gratis je woning koelen of verwarmen.

Monoblock airco’s zonder buitenunit

Bijna onzichtbaar, krachtig, stil en ruimtebesparend. Zo kan je deze generatie airco’s perfect samenvatten. Onze monoblock airco’s zonder buitenunit bieden eersteklas koeling en bijverwarming. Ze verlagen daarbij het energieverbruik aanzienlijk via de ingebouwde warmtepomp. Zo moet je niet inboeten aan het esthetisch aspect van de woning.

Mobiele airco’s

Onze mobiele airco’s verplaats je makkelijk van de ene kamer naar de andere. Je gaat slechts in 2 stappen naar een ideaal binnenklimaat: steek de stekker in het stopcontact en creëer een opening voor de afvoer van de lucht, vaak via een raam of deur. De nieuwe toestellen zijn niet alleen energiezuinig, ze zijn ook in staat om de ruimte te koelen én te verwarmen.
 • Meer dan 14 jaar ervaring
 • Jaarlijks 2000+ airco installaties
 • Van airco installatie tot onderhoud
 • Verdeler van kwalitatieve aircosystemen
 • 15+ installateurs doorheen vlaanderen
Daikin Comfora
Bijna onhoorbaar: de unit werkt zo stil, dat je vergeet dat hij er is. Ideaal voor renovatieprojecten dankzij de compact…
Daikin Emura
Het nieuwste design toestel in airconditioning voor koeling, verwarming en zuivering met lucht/lucht warmtepompen.…
Daikin Stylish
Stylish is geïnspireerd door zijn voorgangers, Daikin Emura en Ururu Sarara. Dit model won de Good Design Award voor zij…
LG Vloermodel
LG Console Unit zorgt voor een eenvoudig fraai vormgegeven toepassing die eenvoudig te installeren is in bestaande werk-…