Van 21/12 t.e.m. 02/01 zijn we telefonisch niet bereikbaar. Dringende interventie nodig? Stuur naar storing@favorcool.be en we helpen je snel verder. Bedankt voor je begrip en fijne feestdagen!

Topkwaliteit zonnepanelen, advies op maat en eigen plaatsingsdienst aan de beste prijs.

Direct besparen met zonnepanelen. Niet alleen brengen ze elke dag opnieuw geld op, je investeert ook in duurzaamheid en een zonnige toekomst.

Ontvang een persoonlijk plan op maat voor je zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal of warmtepomp installatie.

Vanaf het eerste contact tot ver na de uiteindelijke oplevering mag je rekenen op een doorgedreven persoonlijke aanpak. Zo garanderen wij altijd de beste duurzame energieoplossing voor jouw specifieke energiebehoeften en verbruik.

Ik heb interesse in:
REVIEWS FavorCool
Zonnepanelen promo tot 30 juni

Ontdek onze energiebesparende oplossingen

Het beste plan voor jouw woning

Zonnepanelen

Laat zonnepanelen plaatsen en geniet van een hoger rendement dan het geld op je spaarrekening. Je verdient je investering in zonnepanelen op 4 tot 8 jaar terug. Nadien is elke zelf opgewekte kWh helemaal gratis.

Thuisbatterijen

Bewaar je zelf opgewekte stroom overdag om ’s avonds en ’s nachts te verbruiken. Zo hoef je geen dure stroom van het net af te nemen. Je verhoogt niet alleen je zelfverbruik, maar vlakt ook elektriciteitspieken af. Op die manier betaal je minder capaciteitstarief.

Laadpalen

Elektrische laadpalen voor thuis en op het werk. Laad je elektrische auto of plugin hybride veilig en snel op. Pomp de opgewekte stroom in je auto en je verplaatst je gratis. Zo injecteer je minder elektriciteit op het net en haal je nog meer uit je zonnepanelen.
  • Meer dan 16 jaar ervaring
  • Betaling zonder voorschot
  • Installatie tot onderhoud
  • 900+ recensies met een gemiddelde score van 9,8/10
  • 25+ installateurs doorheen heel vlaanderen
enphase logo
growatt logo
sungrow logo
Huawei logo
jinko solar logo
Ja Solar Logo
yuantech logo
logo-smappee