Favor Cool » Offerte » airco offerte online - videocall

Video-call  airco offerte 


Om u snel van dienst te kunnen zijn voor verkoeling of verwarming met airco kunnen offertes voor  airco installaties sinds dit jaar door middel van video-call verlopen via Linkello of Whatsapp. U bespaart op de totaalprijs en loopt geen enkel risico! Wij zullen nooit terugkomen op gemaakte prijsafspraken! 


Linkello video-call... Dit is de gemakkelijkste en veiligste manier! 

  • geen software downloaden
  • geen registratie of account maken 
  • wij sturen u na afspraak een link, enkel erop klikken is voldoende om een video verbinding met ons te maken

Hoe gaat het in zijn werk

 

U vult het formulier in met de gevraagde gegevens en we contacteren u voor een afspraak op een later tijdstip om via video-call de situatie bij u thuis te bekijken. We kennen ons vak en hebben de meeste situaties in particuliere woningen al heel vaak gehad. Voor ons is het duidelijk genoeg om een inschatting te maken van de situatie via video-call en een correcte prijsofferte te maken. 

Bent u niet in de mogelijkheid, of is een video-call lastig qua planning of eender welke reden? Stuur ons via onderstaande formulieren de correcte informatie en minimaal 3 foto's door van uw situatie. Trek een foto van de binnenmuur waar u de airco wenst geïnstalleerd te hebben, de buitenmuur (vaak aan de achterzijde van het binnendeel), en nog een foto van eventuele bijzonderheden of problematiek die we zouden kunnen tegenkomen. U mag zeker ook meer foto's inzenden, hoe meer informatie, tekst en uitleg we krijgen hoe beter!

 

Vul onderstaand formulier in en ontvang uw offerte vrijwel meteen !


 

Vul per airco/ruimte deze gegevens in

RUIMTE/AIRCO 1Ruimte/Airco 2