Favor Cool logo wit

Traditionele airconditioners nemen veel onnodige ruimte in.

Door te kiezen voor een monoblock bespaar je ruimte en geld. Zo hou je het koel tijdens de warme dagen zonder een fortuin te betalen.

In de zomermaanden kan het behoorlijk warm worden in huis. Zeker nu we meer dan ooit thuiswerken kan dat verschillende problemen veroorzaken. Kleine irritaties kunnen door de warmte uitlopen op grote ruzies en concentratieproblemen zorgen voor verminderde prestaties op het werk. Gelukkig kun je er nu voor kiezen om het lekker koel te houden in huis zonder dat je hiervoor veel geld hoeft neer te leggen.

Een monoblock iets voor mij?

Geen buitenunit

Snelle installatie

Makkelijk zelf te installeren

Goedkoper dan traditionele airco

Extra verwarming in de winter

Energiezuinig. Zeker wanneer je zonnepanelen hebt.

monoblock

Ontvang advies en offerte per mail of aan huis

4,9
4.9/5

(148 Reviews)

Als Lean-Consultant doe ik niet vaak mee aan beoordelingen, maar FAVOR COOL verdient dit. Een bedrijf waar woorden/afspraken nog de eerlijke werkelijkheid zijn. Waar timings worden nageleefd, proper werken het normale is. En last but not least, uitmuntende prijs/kwaliteit met sociaal vaardige installateurs aangevoerd door een empathische eigenaar. 👍 Twijfel niet.

Lucio Flaviani
Facebook Recensie

Airco en luchtreinigingssysteem. Snelle service, mooie afwerking. Een aanrader dus!

Marleen Bakkers
Facebook Recensie

Binnen 24uur een Monoblock airco geleverd gekregen incl. Montage, niet te geloven. Super goed advies, bijzonder snelle levering, perfecte montage en afwerking. Zeer vriendelijke werklieden.We hebben het deze zomer dus al heerlijk cool, boven verwachting… Hartelijk Dank, een zeer tevreden klant 👍🏻👍🏻👍🏻

Tanja Steeghs-Verstappen
Facebook Recensie

Heel tevreden van de mannen die vandaag ons voorzien hebben van airco. Fantastisch geplaatst en mooi netjes geïnstalleerd en opgeruimd. Prima installateurs. Ook een bedankje voor Jorgo die ons een geweldige installatie geadviseerd heeft

Willy Kreemers
Facebook Recensie

We hebben vorige week vrijdag Favor Cool over de vloer gehad voor de installatie van twee mono blocs en twee airco’s met buitenunit. Heel goede service, zeer professioneel en proper gewerkt. Moesten we ooit nog een airco plaatsten, zou ik onmiddellijk terug beroep doen op Favor Cool.

Melissa Vandevelde
Facebook Recensie

Zeer professionele aanpak, degelijk materiaal. Ook steeds paraat om eventuele problemen op te lossen. Tevreden van mijn keuze!

Marco Della Volpe
Facebook Recensie

Snel gewerkt, proper gewerkt, netjes geïnstalleerd. Zeer tevreden van deze professionals! Ik had na de installatie nog een vraag en werd meteen verder geholpen. 10/10

Vincent van Eyken
Facebook Recensie

Erg goed advies gekregen bij de aankoop en ook de plaatsing was zeer professioneel! Bovendien alles zeer netjes achtergelaten. Ook mijn ouders kozen nadien voor een airco van Favor Cool en ook zij zijn heel tevreden! 10/10

Anke Coenen
Facebook Recensie

In juli dit jaar hebben wij 2 airco’s laten plaatsen. In de slaapkamer en woonkamer/keuken. De monteurs gingen professioneel te werk. We hebben voorafgaand een goed advies gesprek gehad waar duidelijk aandacht besteed werd aan onze wensen/eisen. Wij raden Favor Cool zeker aan! Top bedrijf!

Elisa Carrus
Facebook Recensie

Afgelopen zomer liet onze airco het afweten. We werden onmiddellijk geholpen en de nieuwe airco werd snel en netjes geplaatst. Kortom snelle en correcte service.

Andrea Peerters
Facebook Recensie

5 sterren service, perfect op tijd geplaatst en correcte afhandeling! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor de plaatsing van zijn airco!

Roel Van Uytvanghe
Facebook Recensie

Laat ons je helpen!

Het is zo ontzettend lastig om een goede keuze te maken in de wereld van airconditioners. Er zijn zo veel punten om rekening mee te houden, je budget, de ruimte die je beschikbaar hebt, hoe handig je zelf bent. Bij Favor Cool helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze via een simulator of aan de hand van een persoonlijk gesprek. Mochten er toch nog dingen onduidelijk zijn, twijfel dan niet om contact op te nemen.

1. Neem contact met ons op via ons contactformulier

2. Wij zullen vakkundig advies geven op jouw specifieke situatie;

3. Geniet van je nieuwe monoblock.

Meer info over monoblock airco’s zonder buitenunit

Met een monoblock kun je kamers van je woning verkoeling geven op warme dagen. Deze airco is erg geschikt voor de ruimtes in je woning waar je geen buitenunit zou kunnen plaatsen. Een monoblock is namelijk (zoals de naam al suggereert) 1 blok waarin de buiten- en de binnenunit zijn verwerkt. Bij een monoblock heb je geen buitenunit aan je woning hangen. Hierdoor heb je minder ruimte nodig, scheelt het een hoop in aankoop en is de installatie een stuk eenvoudiger. Over de installatie gesproken: Je zou het makkelijk zelf kunnen uitvoeren. Er is geen monteur voor nodig om een monoblock te installeren.

MONOBLOCK AIRCO vergelijking
Locatie

Ondernemerspark 36, 3650 Dilsen-Stokkem

mascotte pinguin favor cool
Telefoonnummer

+32 89 39 19 90

E-mailadres

sales@favor-cool.be

Ondernemingsnummer

BE 0694.780.019

Favor Cool
© 2024 FavorCool